Om mindre än två månader är det dags för Young Cathedral Voices 2013, något som kommer engagera flera hundra unga korister runtom i Europa. Sammantaget, om man räknar varje enskild persons insatser, är det lätt att inse hur otroligt många arbetstimmar i form av mycket repetitionstid, men också andra förberedelser, som kommer läggas ned under den tidiga hösten inför årets körfest.

Det organisatoriska arbetet kommer givetvis intensifieras nu under hösten. Vi som arbetar med Young Cathedral Voices 2013 jobbar hårt med att få samman allt som måltider, sovplatser, transporter och mycket mer. Allt måste givetvis klaffa.

Som ni kanske vet kommer fyra konserter och en festhögmässa att framföras. Missa inte när ett axplock av den yppersta goss- och flickkörseliten kommer till Uppsala och levererar musik i världsklass!

Vi väntar storpublik, så se till att komma till konserterna i god tid. Och glöm inte att det aldrig är för sent att kliva in som samarbetspartner till projektet. Detta gör ni lättast genom att kontakta oss.

Har ni inte bokat in konserterna i er kalender än är det hög tid att göra det! Programmet hittar ni här!

Välkomna till Uppsala!

Annonser